’T HAVENHÛS FASE 1 – 12 COMFORTABELE KOOPAPPARTEMENTEN IN HARLINGEN

Aan de Havenweg in Harlingen worden door Havenhûs B.V. in samenwerking met Harns Invest en Penta Architecten 12 koopappartementen gerealiseerd. De woningen zijn modern, comfortabel en sluiten naadloos aan op het straatbeeld van de Havenweg. De inschrijving is op 21 oktober gestart, prijzen beginnen bij €199.500 en er zijn reeds 3 woningen onder optie genomen.

De locatie aan de Havenweg is een aantal jaren geleden vrijgekomen door de sloop van een aantal in verval geraakte bedrijfspanden. Het gebouw met de 12 appartementen die wordt ontwikkeld is zo ontworpen dat er in beeld aansluiting wordt gezocht bij de bebouwing die er vroeger op deze plek stond; stoere eind 19e, begin 20e eeuwse industriële metselwerkarchitectuur met penanten, banden en lijsten.

Door het stoere samenspel van stevige horizontale en verticale gevelonderdelen ontstaat er op een moderne manier een historisch pakhuisachtige sfeer die perfect past op deze bijzondere plek. Qua plattegronden is alles langzaam uitgekristalliseerd tot een heldere compacte opzet.

Het project bestaat uit 4 typen appartementen die in diverse varianten beschikbaar zijn. Bij de kadewoningen op de begane grond is gezocht naar het meeste wooncomfort en met 112 m2 zijn deze woningen dan ook bijzonder ruim opgezet. De bovenwoningen bieden al vanaf de eerste verdieping uitzicht op zee en begeven zich in diverse varianten op verdiepingen 1, 2 of 3.

Al in de pre-sale fase zijn 3 woningen onder optie genomen. De verkoop is op 21 oktober gestart en via de website www.havenhus.nl is inmiddels veel belangstelling getoond voor de verschillende woningen.

Related Projects