Hoogtse punt viering project Nieuw Trebol

6 oktober 2021

Aan de rand van het historische centrum van Harlingen, op de oorspronkelijke plek van Zalencentrum Trebol, realiseren wij 16 moderne appartementen.  Vorige week is met het plaatsen van de kapconstructie en prefab betonnen ornamenten het hoogste punt bereikt. Deze mijlpaal is woensdag 6 oktober met onze bouwpartner Lont en met de kopers gevierd.

Lont heeft de kopers toegelicht over de verdere werkzaamheden die gaan plaats vinden:

”Het behalen van dit hoogste punt is belangrijk voor de verdere afbouw van de gevel en binnenzijde van de appartementen. De komend weken wordt het gevelmetselwerk naar boven doorgetrokken en worden de laatste kunststof kozijnen geplaatst. We gaan door met de aftimmering van de kapconstructie en het plaatsen van het zinkwerk van goten en dakkapellen, dakramen, dakpannen en PV-panelen.

In de appartementen van de onderste bouwlagen is al volop gewerkt aan de afbouw van binnenwanden, installatiewerk, dekvloeren en tegelwerk. De binnenafbouw van de twee penthouses start eind deze week. Volgende week wordt gestart met de afbouw van de trappenhuizen. Hiervoor is gekozen voor een montagetrap en vliesgevels”.

In samenwerking met:

Bouwbedrijf: Lont
Installatie: Mensonides Installatie
Architect: Penta architecten

Het geluk van morgen begint hier