Het geluk van morgen begint hier

Bij Harns Invest denken we anders over de manier waarop je vastgoed en woonconcepten ontwikkelt. Bij ons draait het niet om de stenen, maar om het creëren van een gelukkige toekomst voor mensen. We werken strategisch en creatief op basis van vertrouwen en met beide benen op de grond. Met onze partners hanteren we slimme samenwerkingsmethodes zodat we duurzaam en kwalitatief hoogstaand vastgoed garanderen voor een grote diversiteit aan doelgroepen.

De vier pijlers waarop Harns Invest is gebouwd

Woongeluk door te denken in levenswijzen.

Individuele woonwensen zijn aan het veranderen en innovaties openen nieuwe perspectieven. Dit vraagt om een geheel nieuwe manier van denken over de rol van wonen in het levensgeluk van mensen. Daarom zetten we bij Harns Invest mensen altijd op de eerste plaats. Wij creëren woongeluk door te ontdekken hoe mensen hun ideale leven leiden en hoe hun woonomgeving daarmee kan versmelten.

Creëren voor de toekomst zit in ons DNA.

Wanneer is een woonconcept succesvol? Een vraag waarop het antwoord niet is: als het snel verkocht is. Voor ons is een woonconcept succesvol als het na 20 jaar nog even relevant is. Want dat bewijst dat mensen zich er goed voelen en het slim ingepast is in de maatschappelijke context. Creëren voor de toekomst heeft altijd in het DNA van Harns Invest gezeten. Het is onderdeel van wie we zijn.

Gewone plaatsen transformeren naar iets buitengewoons.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij kunnen bijdragen aan een gelukkiger toekomst. Daarom steken we veel tijd in de manier waarop we woonconcepten ontwikkelen. We bedenken niet zomaar iets omdat we denken dat het er goed uitziet. Onze concepten zijn gebaseerd op inzichten. We kijken naar de omgeving, demografische ontwikkelingen, natuur, sociale samenhang, menselijk geluk. Met toewijding en creativiteit creëren we totaalconcepten die inspelen op wat buitengewoon belangrijk is voor mensen en de maatschappij.

Zien wat anderen niet zien.

Kansen zien is een expertise. Een verloren stuk land vandaag kan morgen een waardevolle bijdrage leveren aan de maatschappij. De combinatie van vakkundige kennis en verbeeldingskracht maakt dat wij verder durven gaan dan anderen.

Het geluk van morgen begint hier