De Boomgaard

In ontwikkeling

Ontdek De Boomgaard: jouw thuis in een ware stadsoase

In samenwerking met Lont; presenteren met trots ons nieuwste nieuwbouwproject: De Boomgaard!

Dit prachtige project bestaat uit 20 duurzame nieuwbouwwoningen, gelegen aan de rand van Leeuwarden. Met 5 blokken, elk met 4 grondgebonden kwadrantwoningen, bieden we de perfecte combinatie van rust, groen en water.

Ben jij op zoek naar een groene woonplek, waar rust, ruimte en ontspanning samenkomen? Een plek waar kinderen onbezorgd buitenspelen en ieder jaargetijde jouw dag kleur geeft? Dan is wonen in deze stadsoase jou op het lijf geschreven.

De Boomgaard is in vele opzichten bijzonder. Naast de unieke locatie is ook het woonconcept buitengewoon. Als bewoner is men gezamenlijk eigenaar van het totale gebied. Dat betekent dat men – naast zijn eigen tuin – geniet van een parkachtige omgeving waar men met elkaar zorg voor draagt. Hier woont en leeft men samen met zijn buren, maar heeft men tegelijkertijd de ruimte om zich terug te trekken in zijn eigen privesfeer.

De verkoop van deze unieke woningen begint in het eerste kwartaal van 2024. Mis de kans niet om deel uit te maken van dit bijzondere project!

Voor meer informatie en updates over De Boomgaard, bezoek de website.

Kom en ontdek jouw nieuwe droomwoning in een oase van rust en groen!

Bekijk alle foto’s

Het geluk van morgen begint hier