Oosterhof

Gerealiseerd

Oosterhof: rust, ruimte, duurzaam

Een groene omgeving met een uitzicht waar je u tegen zegt. De Grote Kerk, de masten van de zeilschepen die boven de huizen torenen en de bootjes op de Waddenzee. Oosterhof kijkt uit over al het moois dat Harlingen biedt. Zeeën van ruimte en voldoende privacy: dat vat wonen in Oosterhof perfect samenEen unieke, rustgevende woonplaats in Harlingen


Het is groen wat de klok slaat

Oosterhof is groen. De 25 appartementen zijn op en top duurzaam. Ze zijn voorzien van een grondgebonden warmtepomp, WTW, zonnepanelen en gebouwd van duurzaam geproduceerde bakstenen en afgewerkt met triple beglazing. En dit zijn slechts een aantal aspecten die het gebouw zo groen kleuren.

Fysieke en mentale gezondheid staan voorop bij de ontwikkeling van het project. Zo duurzaam als het pand is, zo natuurlijk is de omgeving waar de woningen zijn gevestigd. Inwoners worden omringd door natuur en water wat het woongenot vergroot. De appartementen van Oosterhof zijn er om een leven lang van te genieten. Betaalbaar, levensloopbestending en een ontmoetingsplek voor bewoners.

Bekijk alle foto’s

Het geluk van morgen begint hier