Reidsichte

In verkoop

7 rietgedekte villa's te Drachten

STIJLVOL WONEN ONDER HET RIET

Sierlijk wuivende rietkragen langs de waterkant. In Drachten leven we sinds jaar en dag samen met het water. Geen wonder dat u hier volop woningen vindt met een traditioneel rieten dak. Pareltjes in het Friese landschap. Die eeuwenoude traditie zetten we graag voort. Maar dan wel in een nieuw jasje.

Maak kennis met project Reidsichte. Aan de Kletsterlaan in Drachten verrijzen binnenkort 7 bijzondere rietgedekte villa’s. Royale woningen met een authentieke uitstraling, maar met alle comfort die u van een nieuwbouwwoning mag verwachten. Uw nieuwe woning voldoet aan de modernste eisen op het gebied van energie en duurzaamheid in combinatie met klassieke schoonheid.

De naam Reidsichte is rechtstreeks afgeleid van het Friese woord ‘reid’, riet in het Nederlands. De naam Reidsichte doet vermoeden dat de vertaling te maken heeft met het uitzicht over de wuivende rietkragen. Maar niets is minder waar. Het mooie en originele Friese woord reidsichte betekent rietzeis: het landbouwwerktuig waarmee het riet wordt afgesneden om het te kunnen verwerken tot een stijlvol dak. Een naam die perfect past bij de zeven rietgedekte villa’s aan de Kletsterlaan in Drachten. Welkom in Reidsichte, stijlvol wonen onder het riet.


De Locatie

7 LUXE VILLA’S AAN EEN VAN DE MOOISTE LANEN VAN DRACHTEN

De 7 villa’s van Reidsichte staan aan een van de mooiste lanen van Drachten: de Kletsterlaan. Tot nu toe is deze locatie niet bebouwd geweest. Wel is er in het bestemmingsplan al rekening gehouden met de mogelijkheid tot wonen. Logisch ook, want deze locatie leent zich daar uitstekend voor.

Om deze locatie de aandacht te geven die het verdient, heeft Twa Architecten met oog naar de omgeving en de toekomstige bewoners een prachtig ontwerp gemaakt, dat feilloos in de omgeving past. Met een moderne stijl en tegelijkertijd klassieke look zullen deze nieuwbouwwoningen over decennia nog net zo mooi zijn als vandaag.

Op dit moment zijn we met de omgeving en omwonenden intensief in gesprek om alle aspecten van het plan met elkaar op een passende manier af te stemmen.

Geintreseerd of informatie ontvangen? Neem dan een kijkje op de website:

Home - Reidsichte - Drachten

Bekijk alle foto’s

Het geluk van morgen begint hier